Aanmelden proefles.

Neem een proefles en ervaar zelf wat EMS is

Om er achter te komen of EMS iets voor jou is, kan je gewoon een proefles onder begeleiding van een personal trainer bij ons inplannen. Zo kom je er achter wie wij zijn en weet je wat je kunt verwachten. Het verplicht je verder tot niets.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Iedereen heeft zijn eigen motivatie en drijfveren om aan de slag te willen gaan met EMS training. Daarom neemt de personal trainer die jou tijdens de proefles bijstaat ruimschoots de tijd om je te leren kennen. Zo weten we precies hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

De fijne kneepjes van EMS training

Als de personal trainer weet wie jij bent en wat jouw streven is, zal deze je alles uitleggen over onze trainingen en de resultaten die je ervan mag verwachten. In het geval dat je nog vragen hebt zal de personal trainer je hier antwoord op geven.

Klaar voor de start van je proefles?

Nadat alle benodigde informatie is uitgewisseld en je echt geen vragen meer hebt kan de proefles beginnen. Je personal trainer verteld je precies wat je gaat doen. De proefles is net zo lang als een gewone trainingssessie. Gedurende 20 minuten volg je een complete EMS training zodat je precies weet hoe het in zijn werk gaat en je de positieve effecten van EMS aan den lijve kan ondervinden.

Liever met z’n tweeën?

Je kunt natuurlijk ook samen met een vriend, vriendin of je partner een proefles boeken. Iedereen is van harte welkom. Desgewenst kan je de training dan samen volgen.

Een proefles aanvragen

Voor een proefles betaal je bij ons slechts €17,50 en besluit jij na de les dat je lid wilt worden, dan brengen wij deze kosten in mindering.
Ben jij enthousiast geworden en wilt een keer langskomen voor een proefles?
Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je om een proefles op onze locatie in Utrecht in te plannen.